Nadzienie Z Musem Morelowym
Nadzienie z musu morelowego może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, jasny syrop kukurydziany, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 28%. Spróbuj Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen, Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen, oraz Nadzienie Z Musem Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 2 1/2 szklanki soku pomarańczowego i morele w dużym rondlu nonaluminum; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż morele będą miękkie.
Połącz 1/4 szklanki soku pomarańczowego i połowę mieszanki moreli w blenderze lub robocie kuchennym i proces do gładkiej; wlać do bardzo dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną moreli i 1/4 szklanki soku pomarańczowego, z wyjątkiem pozostawić mieszaninę w blenderze.
Posypać żelatynę na pozostałe 1 1/2 szklanki soku pomarańczowego w rondlu; odstawić 1 minutę. Gotować na małym ogniu 10 minut, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Dodać mieszaninę żelatyny do mieszanki moreli w blenderze i proces do gładkiej.
Dodaj do mieszanki moreli w misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Umieść miskę nad inną bardzo dużą miską wypełnioną lodem; odstawić, aż mieszanina moreli zostanie schłodzona i zagęszczona (około 30 minut), często mieszając i skrobając boki miski. (Jeśli mieszanina ustawia się zbyt dużo, ubić go, aż stanie się jak budyń ponownie.)
Połącz białka (w temperaturze pokojowej), cukier, wodę i syrop kukurydziany w bardzo dużej, prostej misce.
Umieścić miskę na gotującej się wodzie w dużym rondlu (woda nie powinna dotykać dna miski). Ubij mieszaninę białek jaj ze średnią prędkością miksera 7 minut. Zwiększ prędkość do wysokiej; beat przez 10 minut lub aż mieszanina będzie gładka i satiny i sztywne szczyty zaczynają tworzyć.
Wyjąć miskę z gotującej się wody; ubić wanilią.
Złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę moreli; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 4 dni.