Nadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Nadzienie z ciasta wiśniowego to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ten deser ma 311 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 180 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz tartą wiśnie, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Ciasto Wiśniowe, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym.
Instrukcje
Umieść wiśnie w rondlu na średnim ogniu i przykryj patelnię; rozgrzej wiśnie, aż uwolnią sok i dojdą do duszenia na wolnym ogniu, 10 do 15 minut. Często mieszaj.
W misce ubij cukier ze skrobią kukurydzianą, aż będzie gładki; wlej mieszaninę do gorących wiśni i soku, i dokładnie połącz. Powrót na małym ogniu, doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, i gotować, aż nadzienie zgęstnieje, o 2 protokół; zdjąć z ognia, ostudzić, i używać jako nadzienie ciasto.