Nadzienie "Wszystko"
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj „Everything” Stuffing. Jedna porcja zawiera 533 kalorie , 21 g białka i 27 g tłuszczu . Za 3,07 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 9 osób. Jest idealny na Święto Dziękczynienia . Mieszanka bulionu z kurczaka, młodych pieczarek portobello, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 66% . Ta ocena jest solidna. Everything Bagel , Everything Bagel Spice Blend i Everything Bagel Cheese Burger są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż kiełbaskę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor; odcedź.
Przenieś do dużej miski. Wymieszaj kostki farszu, farsz z chleba kukurydzianego, kasztany, pietruszkę, szałwię, sól i pieprz.
Na tej samej patelni podsmaż pieczarki, cebulę, jabłko i seler na maśle, aż będą miękkie. Wymieszaj z mieszanką farszu.
Dodaj tyle bulionu, aby uzyskać pożądaną wilgotność.
Przenieś do wolnowaru o pojemności 4 qt. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3 godziny, mieszając raz.