Nadzienie na Święto Dziękczynienia
Nadziewanie na Święto Dziękczynienia zajmuje od początku do końca około 55 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 5,15 USD za porcję. Ta przystawka ma 1539 kalorii , 58 g białka i 21 g tłuszczu na porcję. Jest idealny na Święto Dziękczynienia . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Nadzienie na Święto Dziękczynienia , Nadzienie na Święto Dziękczynienia i Nadzienie na Święto Dziękczynienia .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę i seler na maśle do miękkości; dodać czosnek, smażyć 1 minutę dłużej.
Przełożyć do dużego naczynia; dodać bulion, natkę pietruszki, szałwię, przyprawę do drobiu, sól i pieprz. Delikatnie wymieszaj kostki chleba, aż się wymieszają.
Łyżką do natłuszczonej 13-calowej formy. x 9 cali naczynie do pieczenia (naczynie będzie pełne).
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 30–35 minut lub do momentu, aż lekko się zarumieni i nagrzeje.