Nadzienie Cytrynowe

Nadzienie Cytrynowe
Nadzienie cytrynowe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 24 grosze za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, cukier, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Wegańskie cytrynowe babeczki z nadzieniem ze świeżych jagód i kremem z cytryny, Mini ciasto cytrynowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego.

Instrukcje

1
Połączyć cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo mieszać w wodzie. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Kontynuuj gotowanie 1 minuta
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
2
Stopniowo wymieszać jedną czwartą gorącej mieszaniny w żółtka; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Powrót do wrzenia; gotować 1 do 2 minut dłużej, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Wyjąć z ognia i nadal mieszać, aż będzie gładka. Wymieszać z masłem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn