Nadzienie brokułowo-kukurydziane
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, nadzienie brokułowo-kukurydziane może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 6 g białka i 11 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób. Można go zjeść o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na Święto Dziękczynienia. Jeśli masz pod ręką brokuły, przyprawione grzanki z farszem, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 45% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Nadziewany chleb kukurydziany z południowo-zachodniej części kraju z kukurydzą i zielonymi papryczkami chilli, Nadziewane brokuły (Broccoli Elsinore) i Nadziewane brokuły miłośnika (Broccoli Elsinore).
Instrukcje
Na patelni podsmaż cebulę na 1 łyżce masła. W misce wymieszaj kukurydzę, brokuły, jajko, sól według uznania i pieprz; Dobrze wymieszać.
Dodaj mieszaninę cebuli i 3/4 szklanki grzanek. Łyżką włóż do natłuszczonej 1-kwarty. naczynie do pieczenia.
Rozpuść pozostałe masło; wymieszać z pozostałymi grzankami.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.