Nachos

Nachos
Potrzebujesz bezglutenowy hor d ' oeuvre? Nachos może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,68 USD za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, sól, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. 8 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ball Park Nachos z " Ultimate Nachos, Śniadanie nachos Skillet z " Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozłóż połowę frytek w dużym płytkim naczyniu żaroodpornym lub na żaroodpornym półmisku. Posyp połową fasoli, małymi łyżkami i posyp połową chili. Powtórz z pozostałymi frytkami, fasolą i papryczkami chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Posyp wierzch nachos serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Piec do podgrzania, a ser się rozpuści, około 3 do 5 minut. Posyp nachos dollopami kwaśnej śmietany i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wlej olej do dużego garnka z grubym dnem na głębokość około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Umieść termometr do smażenia w głębokim tłuszczu w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Rozgrzej olej na średnim ogniu do 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
W międzyczasie ułóż tortille i pokrój stos na szóste części, aby zrobić żetony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
9
Podnieś ciepło do wysokiego. Pracując partiami, smaż frytki, obracając je skimmerem lub łyżką cedzakową, na złoty kolor, około 2 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś frytki na patelnię wyłożoną ręcznikiem papierowym, aby odsączyć. (Zwróć olej do odpowiedniej temperatury między partiami.) Ostudzić i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
SkimmerSkimmer
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Podawać.
11
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Posmaruj olejem obie strony tortilli. Ułóż tortille i pokrój stos na szóste części, aby zrobić żetony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Rozłóż frytki w jednej warstwie na dwóch dużych blachach do pieczenia i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
14
Piec na złoty kolor i chrupiący, obracając blachy do pieczenia raz, około 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Podawać.
16
W małej misce zetrzyj dwie trzecie fasoli widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Całą fasolę zarezerwuj osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Na średniej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu i dodaj cebulę. Gotuj, aż lekko się zrumieni, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
18
Dodaj czosnek i gotuj, mieszając jeszcze przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
19
Dodaj przyprawy i gotuj, aż będą pachnące, jeszcze około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
20
Dodaj tłuczoną fasolę i połowę bulionu i gotuj, często mieszając, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
21
Dodaj całą fasolę i pozostały bulion i gotuj jeszcze około 4 do 5 minut, aż zgęstnieje, ale nie będzie pastowaty. Dopraw solą i pieprzem i w razie potrzeby dodaj świeżą kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
22
Podawać.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
August Kesseler The Daily August Trocken Pinot Noir
Daily August Pinot Noir otwiera subtelny zapach czarnej wiśni i jagód w połączeniu z pysznym aromatem cassis i czerwonej papryki. W ustach prezentuje się jako świeży i owocowy z napięciem na podniebieniu i delikatną długością. Jest to elegancki wyraz Rheingau Pinot Noir.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn