Nachos

Nachos
Nachos to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, ser cheddar, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Arkusz cookie Line z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić chipsy tortilla na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Posypać serem i chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
SerSer
4
Piec około 4 minut lub do rozpuszczenia sera. Top z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn