Na południe od granicy Deviled Eggs
Na południe od granicy Deviled Eggs jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz awokado, sok z ogórków, łagodną salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Na południe od granicy Deviled Eggs, Quiche na południe od granicy, oraz Sałatka na południe od granicy.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż; ostrożnie usunąć żółtka, zachowując połówki białka w stanie nienaruszonym.
Rozgnieść żółtka i awokado w średniej misce. Wmieszaj zieloną cebulę i kolejne 3 składniki, aż będzie gładka. Wymieszać żółtko równomiernie na połówki białek.
Posypać równomiernie chili w proszku, w razie potrzeby. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin. Dollop z salsą tuż przed podaniem.
Cathy Dodson, Knoxville, Tennessee