Na

Na
The is a bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 668 kalorii, 39g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka amerykańskiego sera, wody, oleju i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
3
Umieść patelnię lub płaski grill na średnim ustawieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Weź średniej wielkości miskę do mieszania i trzepaczkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać 2 szklanki zimnej wody w misce i opróżnić zawartość ciasta wymieszać z wodą i wymieszać, aż ciasto będzie konsystencji ciasta naleśnikowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Weź uchwyt ziemi i uformuj go w 4 (1/3 funta) paszteciki. Następnie grilluj na płaskiej górze lub smaż na patelni do żądanej temperatury wewnętrznej. Po ugotowaniu burger wyjąć paszteciki z patelni lub grilla i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Weź bułki hamburger i otworzyć je i ustawić je na ladzie tak, że wnętrza są skierowane do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
8
Ułożyć 1 kawałek sera z każdej strony bułek hamburgerowych do góry. Cebulę pokroić w kostkę na wszystkich dolnych kawałkach. Następnie na wierzchu bułki ułożyć 1 plasterek pomidora na ser. Następnie umieść 4 plastry ogórków hamburgerowych na każdym kawałku pomidora. Delikatnie umieścić gotowany hamburger patty na górze jednej z bułek i rozbić zarówno górnej i dolnej bułki razem. Im mocniej, tym lepiej!
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Paszteciki WołoweGotowane Paszteciki Wołowe
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Weź hamburgera i wstawić do miski z ciasta i surround burger z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
10
Umieść równomiernie powlekaną bułkę burger ze składnikami i burger patty do frytkownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
11
Usuń hamburgery, gdy zewnętrzna powłoka ciasta ma złotobrązowy kolor.
12
Podawać z pożądanym elementem bocznym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn