Na
The is a bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 668 kalorii, 39g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka amerykańskiego sera, wody, oleju i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
Umieść patelnię lub płaski grill na średnim ustawieniu.
Weź średniej wielkości miskę do mieszania i trzepaczkę.
Dodać 2 szklanki zimnej wody w misce i opróżnić zawartość ciasta wymieszać z wodą i wymieszać, aż ciasto będzie konsystencji ciasta naleśnikowego.
Weź uchwyt ziemi i uformuj go w 4 (1/3 funta) paszteciki. Następnie grilluj na płaskiej górze lub smaż na patelni do żądanej temperatury wewnętrznej. Po ugotowaniu burger wyjąć paszteciki z patelni lub grilla i odstawić.
Weź bułki hamburger i otworzyć je i ustawić je na ladzie tak, że wnętrza są skierowane do góry.
Ułożyć 1 kawałek sera z każdej strony bułek hamburgerowych do góry. Cebulę pokroić w kostkę na wszystkich dolnych kawałkach. Następnie na wierzchu bułki ułożyć 1 plasterek pomidora na ser. Następnie umieść 4 plastry ogórków hamburgerowych na każdym kawałku pomidora. Delikatnie umieścić gotowany hamburger patty na górze jednej z bułek i rozbić zarówno górnej i dolnej bułki razem. Im mocniej, tym lepiej!
Weź hamburgera i wstawić do miski z ciasta i surround burger z ciasta.
Umieść równomiernie powlekaną bułkę burger ze składnikami i burger patty do frytkownicy.
Usuń hamburgery, gdy zewnętrzna powłoka ciasta ma złotobrązowy kolor.
Podawać z pożądanym elementem bocznym.