Młode ziemniaki z nadzieniem jogurtowo-musztardowym

Młode ziemniaki z nadzieniem jogurtowo-musztardowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Młode ziemniaki z nadzieniem jogurtowo-musztardowym mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.26 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Naleśniki z kaszy gryczanej z nadzieniem owocowym i jogurtem, Jogurt Grecki Musztarda MIODOWA, oraz Sałatka ziemniaczana z sosem jogurtowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° i wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ziemniaki pokroić na pół w poprzek, a następnie pokroić cienką taśmę z dna każdego z nich, aby pozostały wyprostowane. Ziemniaki wrzucić z olejem, solą i pieprzem. Ułóż wyciętą stronę w dół na arkuszu i piec, aż lekko zbrązowieje i zmięknie, 30 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
3
Użyj baller melon zgarnąć środek każdego ziemniaka. Drobno posiekać ziemniaki i umieścić w misce z pokrojonymi szalotki(odstawić 2 łyżki. zielone plastry do dekoracji). Wymieszać z musztardą i jogurtem; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
MusztardaMusztarda
ZiemniakZiemniak
JogurtJogurt
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Łyżka lub fajka około 1 łyżeczki. nadzienie do każdej skorupki ziemniaka. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem, kurz z cayenne, w razie potrzeby, i posypać zastrzeżone plastry szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
ZiemniakZiemniak
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn