Młode ziemniaki z nadzieniem jogurtowo-musztardowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Młode ziemniaki z nadzieniem jogurtowo-musztardowym mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.26 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Naleśniki z kaszy gryczanej z nadzieniem owocowym i jogurtem, Jogurt Grecki Musztarda MIODOWA, oraz Sałatka ziemniaczana z sosem jogurtowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i wyłóż dużą blachę do pieczenia pergaminem.
Ziemniaki pokroić na pół w poprzek, a następnie pokroić cienką taśmę z dna każdego z nich, aby pozostały wyprostowane. Ziemniaki wrzucić z olejem, solą i pieprzem. Ułóż wyciętą stronę w dół na arkuszu i piec, aż lekko zbrązowieje i zmięknie, 30 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Użyj baller melon zgarnąć środek każdego ziemniaka. Drobno posiekać ziemniaki i umieścić w misce z pokrojonymi szalotki(odstawić 2 łyżki. zielone plastry do dekoracji). Wymieszać z musztardą i jogurtem; doprawić solą i pieprzem.
Łyżka lub fajka około 1 łyżeczki. nadzienie do każdej skorupki ziemniaka. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem, kurz z cayenne, w razie potrzeby, i posypać zastrzeżone plastry szalotki.