Młode ziemniaki z Fondue z trzema serami

Młode ziemniaki z Fondue z trzema serami
Młode ziemniaki z Fondue z trzema serami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz serek śmietankowy, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fingerling ziemniaki i Fondue z kozim serem, Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami, oraz Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 4 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj śmietanę, serek śmietankowy, parmezan i Gruyère.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
ParmezanParmezan
GruyereGruyere
KremKrem
4
Trzepaczka do gładkiej, o 3 protokół. Wymieszać z gałką muszkatołową. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć z ognia.
6
Połączyć ziemniaki, 6 szklanek wody i soli w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż ziemniaki będą po prostu miękkie po przekłuciu szaszłykiem, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzaszłykiSzaszłyki
7
Drenaż.
8
Przenieść ziemniaki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodać oliwę z oliwek i natkę pietruszki; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Fondue i ziemniaki można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
10
Ubijać fondue 5 minut na średnim ogniu, aż stopi się i będzie gładka. Ziemniaki podgrzać w piekarniku 350 ° F 10 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
11
Umieść ziemniaki na półmisku. Włócznia z szpikulcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
12
Podawać z ciepłym fondue.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn