Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią

Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią
Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 38g białka, oraz 23G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz jajko, grejpfrut, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć żółtej mąki kukurydzianej, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej, oraz Pstrąg smażony z mąki kukurydzianej z pomidorem, szczawiem i bazylią Panzanella.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża usuń skórkę i gorzki biały Pestka z grejpfruta. Pracując nad średnią miską, ostrożnie przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje do miski. Wyciśnij pozostały sok grejpfrutowy do osobnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Mąkę, jajko i mąkę kukurydzianą umieścić w 3 płytkich miseczkach. Filety z pstrąga przyprawiamy solą i pieprzem i lekko obsypujemy mąką, odsączając nadmiar. Filety zanurz w ubitym jajku, a następnie zanurz je w mączce kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na dużej patelni, rozpuścić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać liście szałwii i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż chrupiące, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Przenieś liście szałwii na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Dodaj 1/4 cala oleju roślinnego na patelni i ciepła, aż migotanie. Ostrożnie dodać filety z pstrąga i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy i tylko gotowane przez, o 3 protokół z każdej strony. Filety podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wyrzucić olej i wytrzeć patelnię ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj świeży sok grejpfrutowy i wodę na patelnię i doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, dodać kawałki grejpfruta i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wyjąć patelnię z ognia i zawirować w pozostałych 2 łyżki masła, 1 łyżka stołowa na raz. Doprawić solą i pieprzem.na pstrąga łyżkę sosu i grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Każdy filet udekorować 2 liśćmi szałwii i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn