Mój Własny Karaiby Christmas Fruit Cake Znany Również Jako Wielkie Ciasto
Mój własny Karaiby Christmas Fruit Cake znany również jako wielkie ciasto wymaga około 5 godzin i 24 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz mąkę, cukier, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to eggless christmas fruit cake, jak zrobić christmas fruit cake, Świąteczne Ciasto Owocowe, oraz Świąteczne Ciasto Owocowe.
Polecane wino: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling
Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling to moje najlepsze propozycje na Karaiby. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Jednym z win, które można spróbować jest Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer]()
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Prawdopodobnie najsłynniejsze wino Alzacji, Traminer przyszedł do nas z północy Włoch i pochodzi z XVI wieku. Gewurztraminer (dosłownie pikantny lub piżmowy Traminer) to wybór najbardziej pachnących Traminerów i stał się znany jako Gewurztraminer w 1950 roku. Jasnożółty z wyraźnymi refleksami. Wino ma młodzieńczą jakość. Nos jest wyrazisty i ujawnia kwiatową dominantę róży, piwonii. Lekko kandyzowany, dostrzega się egzotyczne owoce, liczi, a po napowietrzeniu odkrywa się nuty imbiru i nutę mentolu. Nos wykazuje piękną typiczność, bez ekstrawagancji, ale z precyzją. Początek w ustach jest obszerny i miękki, energiczny; rozwija się na medium z orzeźwiającą szybkością. Te same smaki egzotycznych owoców, imbiru i kwiatów róży postrzegane w nosie, z lekkim odrobiną goryczy na finiszu. Połącz z przyprawioną i aromatyczną kuchnią, taką jak kuchnia azjatycka/fusion, peruwiańskie ceviche i potrawy z elementami przyprawowymi i owocowymi.