Musztardowe podudzia dla dwojga
Musztardowe podudzia dla dwojga to danie główne bez nabiału . Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 51 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 395 kalorii . Za 1,0 dolara za porcję , ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka chili w proszku, krakersów, majonezu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na Walentynki . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 73% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Pieczone Podudzia Z Kurczaka Teriyaki , Udka Z Kurczaka Balsamiczno-Miodowego i Podudzia Balsamiczne Jeżynowe .
Instrukcje
W małej misce połącz majonez, olej i musztardę. W plastikowej torbie połącz krakersy i proszek chili. Zanurz udka kurczaka w mieszance musztardowej, a następnie wstrząśnij w bułce tartej.
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 35–40 minut lub do momentu, aż sok będzie klarowny.