Musztarda-Miso ogórki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, pieprzu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Soba z ogórkami Miso Gochujang, Japońskie Hamburgery Z Bakłażana Miso Ze Świeżymi Ogórkami, oraz Staromodne Ogórki Musztardowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, połączyć ocet z czerwonego wina, wody, octu ryżowego, cukru, musztardy, miso, chrzanu, pieprzu i liści laurowych i doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ostudzić do temperatury pokojowej.
3
Wybierz 3 z wymienionych warzyw i zapakuj je do 3 oddzielnych słoików o wielkości kufla.
Wlej płyn do trawienia, aby przykryć warzywa; użyj plastikowej folii, aby zanurzyć warzywa. Zamknąć słoiki i przechowywać w lodówce ogórki przez 2 dni przed podaniem.