Musztarda MIODOWA-pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać miód musztarda-pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym spróbować. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz szary poupon pikantny musztarda MIODOWA, margaryna, przyprawa do drobiu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona wieprzowina z farszem owocowym i sosem musztardowym, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Miodem I Musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Warzywa gotować w margarynie na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 5 min. albo aż będzie krucho.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 2 łyżki. musztarda, potem chleb, jabłka i przyprawy.
Otwórz pieczeń, cut-side up, na powierzchni roboczej.
Rozprowadzić z 2 łyżkami. pozostałej musztardy; wierzch z mieszanką chlebową. Ponownie zwijamy pieczeń; krawat zamykamy sznurkiem kuchennym.
Umieścić na stojaku w patelni do pieczenia.
Piec 2 godziny lub do końca (145F).
Przenieść pieczeń na deskę do rzeźbienia; odstawić 10 min.
Tymczasem łyżka 1 łyżka. mięso kapie do małego rondla; ubijamy mąkę. Gotować na średnim ogniu 1 min., ciągle mieszając.
Dodać sok jabłkowy i pozostałą musztardę; gotować i mieszać 5 min. albo aż sos zgęstnieje i zacznie się gotować.
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
Pokroić pieczeń; wyrzucić sznurek.
Podawać mięso polane sosem musztardowym.