Musztarda Marynowane Jajka
Musztarda marynowane jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 99 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 101 fanów. Mieszanka cukru, skrobi kukurydzianej, mielonej kurkumy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Łaskotane różowe marynowane jajka lub ładne w różowych marynowanych jajkach, Jajka Marynowane, oraz Jajka Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotowane na twardo jajka umieść w 1-litrowym słoiku. W rondlu wymieszaj musztardę, skrobię kukurydzianą, cukier, kurkumę i sól.
Wlać wystarczającą ilość octu cydrowego, aby uzyskać pastę, a następnie stopniowo mieszać resztę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając.
Wlać do słoików z jajkami.
Umieść pokrywkę na słoiku i przechowywać w lodówce na kilka dni przed jedzeniem dla najlepszego smaku.