Musztarda-Estragon Polędwica Wołowa

Musztarda-Estragon Polędwica Wołowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Musztarda-estragon polędwica wołowa może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 17g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.86 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ząbki czosnku, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym, Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym, oraz Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 6 składników; masuj mieszaninę równomiernie na pieczeń.
3
Piec w temperaturze 475 przez 20 minut, obracając po 10 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika); piec dodatkowe 30 minut lub do czasu, aż termometr zarejestruje 12
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjmij pieczeń z piekarnika i umieść na desce do krojenia lub powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Pozostawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut; bułka pieczona w posiekanym świeżym estragonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Estragonświeży Estragon
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Owinąć pieczeń w pergaminie, a następnie w folii i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Pokroić w bardzo cienkie plastry na przystawki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn