Muszle Nadziewane Taco
Przepis Taco nadziewane muszle może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ser cheddar, refried fasola, muszle makaronu jumbo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Muszle Nadziewane Taco, muszle nadziewane taco, oraz Muszle Nadziewane Taco.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Makaron ugotować bez przykrycia, aż będzie lekko jędrny do zgryzu, około 13 minut.
Brąz mielonej wołowiny na dużej patelni; odcedzić tłuszcz. Wymieszać przyprawy taco i wody; gotować na małym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać refried fasoli i 3/4 Puchar ser Cheddar do mięsa taco. Wymieszać mięso łyżką do przygotowanych muszli makaronu.
Łyżka 1/4 szklanki salsy na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Ułóż wypełnione muszle nad salsą. Łyżka pozostała salsa na muszli.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut.
Wyjąć z piekarnika; posypać pokrojoną zieloną cebulą i 1/4 szklanki rozdrobnionego sera Cheddar.
Podawać z kwaśną śmietaną.