Muszki z włoską kiełbasą w sosie śmietanowo-bazyliowym

Muszki z włoską kiełbasą w sosie śmietanowo-bazyliowym
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc daj muszki z włoską kiełbasą w sosie śmietanowo-bazyliowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 818 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka makaronu bowtie, parmezan, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszki z włoską kiełbasą w sosie śmietanowo-bazyliowym, Włoska kiełbasa Rigatoni w sosie pomidorowo-bazyliowym z papryką i jarmużem, oraz Włoska kiełbasa Rigatoni z pikantnym sosem śmietanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować przez 8-10 minut, lub aż al dente, odsączyć i spłukać zimną wodą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać zepsutą kiełbasę na patelni i pokruszyć drewnianą łyżką, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać płatki czerwonej papryki i kontynuować smażenie, aż kiełbasa nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię i kontynuować, aż cebula zmięknie. Pomidory wymieszać z solą (jeśli używasz świeżych pomidorów podsmaż je przez 3 minuty, aż zmiękną), następnie dodać jasną śmietanę i parmezan; gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje (około 5 minut). Wymieszać ugotowany makaron i bazylii i ciepła przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Jasny KremJasny Krem
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn