Musujący poncz z rumem i granatem
Musujący poncz z rumem i granatem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański napój. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały jamajski rum, sok z granatów, granat i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sparkling Blood Orange and Granate Halloween Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku bloku lodowego: dzień przed podaniem ponczu umieść kawałki granatu w małym rondlu. Plastry limonki Nestle między kawałkami granatu i wzdłuż boków rondla.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć owoce.
Połącz sok z granatu, rum, sok z limonki, syrop cukrowy i Bittersy pomarańczowe w pojemniku na 5 filiżanek. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 3 godzin.Gdy jest gotowy do podania, przenieść mieszaninę rumu do ponczu 3-1/2-quart lub miski do serwowania. Delikatnie wymieszaj wino musujące (nie mieszaj, bo poncz będzie płaski).aby usunąć blok lodu z rondla, zanurz patelnię w gorącej wodzie lub podgrzej ją nad płomieniem na palniku kuchennym, aż uwolni się blok lodu. Unieść go w ponczu i podawać natychmiast.