Mus z wędzonego kurczaka na Endywie
Wędzony mus z kurczaka na Endywie to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 12 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka cytryny, sól, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus Łososiowy Liście Endywii, do zupy z kurczaka, endywii i warzyw korzeniowych z Pesto z natki pietruszki endywii, oraz Endywia z wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyrzucić skórę i kość z wędzonego kurczaka. Wędzone mięso z kurczaka pokroić w kostkę.
Połącz kurczaka, majonez, musztardę, skórkę z cytryny i sok, a estragon w robocie kuchennym i procesu, aż bardzo drobno posiekane. Doprawić solą i pieprzem.
Aby służyć, oddziel liście endywii.
Na końcach szerokich listków endywii ułożyć łyżki musu i posypać szczypiorkiem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;