Mus z Roquefort i Crudites
Mus Roquefort i Crudites może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz roquefort, łodygi selera, twaróg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Crudités Z Kremowym Dipem Roquefort, Mus z łososia z ikrą łososia i Crudites, oraz Dip Cezar z Crudités.
Instrukcje
Drobno posiekać 2 łyżki liści selera, zastrzegając łodygi.
Umieść liście selera, twaróg, ser pleśniowy i pieprz w blenderze lub robocie kuchennym i przetwarzaj przez 1 1/2 minuty lub do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka mieszanki sera do miski; przykryć i schłodzić przez 1 godzinę.
Pokrój łodygi selera na patyki lub według uznania.