Mus Z Białej Czekolady-Miętowy
Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 3G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 1,39 zł za porcję spada w Twoim budżecie, mus z białej czekolady i mięty może być świetnym bezglutenowe przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, udekoruj: cukierki z mięty pieprzowej, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miętowe Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady, Serniki Z Musem Z Białej Czekolady Miętowo-Miętowym, oraz Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych).
Instrukcje
Rozgrzać 3/4 szklanki śmietany w ciężkim rondlu na średnim ogniu do gorąca, ale nie wrzenia.
Wyjąć z ognia i dodać czekoladę, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszać ekstrakt z mięty pieprzowej; całkowicie ostudzić.
Ubić pozostałe 3/4 szklanki śmietany, aż utworzą się jędrne szczyty. Fold mieszaniny czekolady delikatnie do mieszaniny bitej śmietany. Łyżka musu do 8 (3-uncja) kubki lub szklanki; dekorować, w razie potrzeby. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.