Mus Ogórkowo-Koperkowy
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz maślankę, Koper, ogórki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z ogórków koperkowych i 5 innych Super prostych sałatek z ogórków, Gotowany mus z łososia z sosem koperkowym, oraz Dip Koper Ogórkowy-Ww.
Instrukcje
Spray 4-cup formy lub miski z gotowania sprayu.
Posyp żelatynę winem w 1-ćwiartkowym rondlu, aby zmiękczyć.
Podgrzać na średnim ogniu około 2 minut, stale mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Umieść 2 szklanki ogórków i pozostałych składników w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na dużej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę żelatyny. Przykryć i zmiksować 5 sekund.
Wlać do formy. Wymieszać z pozostałym ogórkiem. Przykryć i przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do firmy; unmold.