Mus Jabłkowy Domowej Roboty
Domowy mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, laski cynamonu, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus Jabłkowy Domowej Roboty, Mus Jabłkowy Domowej Roboty, oraz Mus Jabłkowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużego rondla dodaj jabłka, cydr jabłkowy, sok z cytryny, cukier, laski cynamonu i szczyptę gałki muszkatołowej. Doprowadzić do wrzenia, przykryć pokrywką i zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu.
Niech gotować przez 15 minut lub aż jabłka będą miękkie.
Usunąć laski cynamonu i wyrzucić.
Rozgnieść maserem ziemniaczanym i wymieszać z 1/4 łyżeczki zmielonego cynamonu i szczyptą gałki muszkatołowej.
Przełożyć do naczynia i podawać na ciepło.