Mus Jabłkowy Domowej Roboty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj domowej roboty musu jabłkowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 5. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, zmielone ziele angielskie, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus Jabłkowy Domowej Roboty, Mus Jabłkowy Domowej Roboty, oraz Mus Jabłkowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce umieścić skórkę i sok z pomarańczy i cytryny. Jabłka obieramy, ćwiartujemy i rdzewiejemy (zachowując skórkę 2 czerwonych jabłek) i wrzucamy do soku.
Wlać jabłka, skórkę z jabłek i sok do nieaktywnego piekarnika lub emaliowanego żelaznego garnka.
Dodaj brązowy cukier, masło, cynamon i ziele angielskie i przykryj garnek.
Piec przez 1 1/2 godziny, lub aż wszystkie jabłka będą miękkie.
Zdjąć i wyrzucić skórkę z czerwonego jabłka.
Wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.