Mus Jabłkowy Domowej Roboty

Mus Jabłkowy Domowej Roboty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj domowej roboty musu jabłkowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 5. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, zmielone ziele angielskie, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus Jabłkowy Domowej Roboty, Mus Jabłkowy Domowej Roboty, oraz Mus Jabłkowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce umieścić skórkę i sok z pomarańczy i cytryny. Jabłka obieramy, ćwiartujemy i rdzewiejemy (zachowując skórkę 2 czerwonych jabłek) i wrzucamy do soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone JabłkoCzerwone Jabłko
PomarańczowyPomarańczowy
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SokSok
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać jabłka, skórkę z jabłek i sok do nieaktywnego piekarnika lub emaliowanego żelaznego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodaj brązowy cukier, masło, cynamon i ziele angielskie i przykryj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Piec przez 1 1/2 godziny, lub aż wszystkie jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Zdjąć i wyrzucić skórkę z czerwonego jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone JabłkoCzerwone Jabłko
7
Wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn