Mus jabłkowy

Mus jabłkowy
Mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 371 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka jabłek, cukru, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Mus jabłkowy, Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy.

Instrukcje

1
Jabłka umieścić w dużym rondlu i ledwo przykryć wodą. Dusić na średnim ogniu, aż jabłka będą miękkie, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Gotowane jabłka przepuścić przez młyn żywności lub blendera. Wymieszać z cukrem i sokiem z cytryny. Gotować na średnim ogniu przez około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn