Mus jabłkowy

Mus jabłkowy
Mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 4,14 zł za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, jabłka fuji, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus jabłkowy, Co w tym jest? Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jabłka, skórkę cytryny, sok z cytryny, laskę cynamonu, brązowy cukier i cydr jabłkowy w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 25-30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
JabłecznikJabłecznik
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia.
3
Usunąć i wyrzucić plastry skórki cytryny i laskę cynamonu. Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Doprawić solą do smaku i podawać lub umieścić w hermetycznym pojemniku w lodówce na okres do dwóch tygodni lub w zamrażarce na okres do roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn