Mus jabłkowy
Mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 4,14 zł za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, jabłka fuji, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus jabłkowy, Co w tym jest? Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jabłka, skórkę cytryny, sok z cytryny, laskę cynamonu, brązowy cukier i cydr jabłkowy w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 25-30 protokół.
Usunąć i wyrzucić plastry skórki cytryny i laskę cynamonu. Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Doprawić solą do smaku i podawać lub umieścić w hermetycznym pojemniku w lodówce na okres do dwóch tygodni lub w zamrażarce na okres do roku.