Mus Czekoladowy Deser Brownie
Mus czekoladowy Brownie deser może być tylko deser szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 12. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz betty supreme original brownie mix, bitą śmietanę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Mus Czekoladowy Deser Brownie, Czekoladowy Mus Brownie, oraz Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać brownie mix, syrop czekoladowy, woda, olej i 2 jajka, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż ciasto na patelni.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać 3/4 szklanki śmietany do ubijania i chipsy czekoladowe na średnim ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka; lekko ostudzić. W średniej misce, ubić 3 jajka i granulowany cukier mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż się spieni; wymieszać w mieszaninie śmietanowo-czekoladowej.
Wlać równomiernie na ciasto.
Piec około 44 minut, lub do czasu, aż polewa jest ustawiona. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Podawać w temperaturze pokojowej, lub przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Deser podawać z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.