Mus Butterscotch
Mus Butterscotch to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, mleko sojowe, dodatkową bitą polewę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Musem Z Toffi, Mus Ananasowy Light Butterscotch, oraz Pumpkin Beer Butterscotch Mousse Puffs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym umieść 1 łyżkę mleka sojowego i chipsy z toffi.
Podgrzewać na małym ogniu, stale mieszając, aż wióry zostaną stopione i mieszanina będzie gładka. Lekko schłodzić.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić 3/4 szklanki mleka sojowego i budyń wymieszać z trzepaczką drucianą, aż mieszanina zostanie zmieszana i zagęszczona. Mieszać w roztopionej mieszaniny wiórów, aż dobrze wymieszane. Złożyć w 2 filiżanki ubitą polewą.
Aby służyć, łyżka do poszczególnych dań deserowych; podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania. Tuż przed podaniem, top z plasterkami banana i dodatkową bitą polewą.