Muir Glen ® Salsa Guacamole
Muir Glen ® Salsa Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 92 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka kolendry, jalapeo chile, gruba sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne krewetki krewetki z organicznymi pomidorami Muir Glen® , Boczek Guacamole Salsa (guaca-salsa), oraz Roll-upy z szynki brokułowej Glena.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj składniki salsy.
W innej średniej misce, miejsce awokado; grubo zacieru. Wymieszać z pozostałymi składnikami guacamole. Łyżka guacamole do płytkiej miski do serwowania; top z salsą.
Podawać z chipsami tortilla według uznania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.