Muffuletta Pinwheels
Przepis Muffuletta Wiatraczek może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 2 godziny i 30 minut. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 50. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, szynkę, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 19%. Podobne przepisy to Muffuletta Pinwheels, Dip Muffuletta, oraz Dip Muffuletta.
Instrukcje
Połącz zielone oliwki, czarne oliwki, 1/2 łyżeczki oregano i olej w małej misce. Odstawić. Ubić razem serek śmietankowy, szczyptę oregano i szczyptę soli czosnkowej.
Rozłóż mieszaninę na tortille.
Posypać oliwkową mieszankę na wierzchu każdego. Zaczynając od góry każdej tortilli i około 1/8 cala w dół umieścić kawałek szynki, provolone, salami i mozzarella lekko nakładając każdy kawałek.
Zwiń tortille i zawiń w folię. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Usuń folię i pokrój pod kątem 45 stopni na 1-calowe kawałki.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Atlantis Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.