Muffinki Żurawinowo-Makowe

Muffinki Żurawinowo-Makowe
Babeczki żurawinowo-Makowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis służy 12. Mieszanka maku, oryginalna mieszanka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Meyer Lemon Cranberry Mak Babeczki, Otis Spunkmeyer migdałowe babeczki z makiem-zrób pyszne babeczki w domu, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku).

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia 12 regularne kubki muffin wielkości z papierowych kubków do pieczenia, lub dno tłuszczu tylko kubki muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem żurawiny tylko do zwilżenia. Wymieszać z żurawiną. Napełnij kubki muffin około 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Odstawić 5 minut; wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn