Muffinki Śliwkowe Z Kruszonką
Potrzebujesz lacto ovo wegetariańskie śniadanie? Muffinki śliwkowe z kruszonką mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 136 kalorii. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mąkę, śliwki, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Muffinki Jagodowe Z Kruszonką, Muffinki Z Jagodami Streusel, oraz Muffinki jagodowe z kruszonką są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Pokonaj ekstrakty.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietany na przemian ze śmietaną. Złożyć śliwki. Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki do trzech czwartych.
Do posypania w małej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę i cynamon; pokroić na maśle, aż będzie kruchy. Dodaj orzechy włoskie.
Posyp ciasto; posyp grubym cukrem.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.