Muffinki Z Szarlotką

Muffinki Z Szarlotką
Przepis na muffinki z szarlotką jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mąka, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Babeczki Z Pumpkin Pie, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj 12 filiżanek muffin cyny lub linii z papierowych kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać razem 2 1/4 szklanki mąki, sody oczyszczonej i soli. W oddzielnej mniejszej misce, wymieszać jajko, maślanka, 1/2 szklanki roztopionego masła, wanilia i 1 1/2 szklanki brązowego cukru, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do mieszaniny mąki i posypać pokrojone w kostkę jabłko do miski, jak również. Mieszaj, aż wszystko się zmiksuje. Łyżka do przygotowanej muffinki, napełniając kubki do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W małej misce wymieszać 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/3 szklanki mąki i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Skropić w 2 łyżki roztopionego masła, podrzucając widelcem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Posyp to na wierzch muffinek.
7
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy lekko naciśnięte muffinki odrosną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn