Muffinki Z Szarlotką
Przepis na muffinki z szarlotką jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mąka, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Babeczki Z Pumpkin Pie, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj 12 filiżanek muffin cyny lub linii z papierowych kubków muffin.
W dużej misce wymieszać razem 2 1/4 szklanki mąki, sody oczyszczonej i soli. W oddzielnej mniejszej misce, wymieszać jajko, maślanka, 1/2 szklanki roztopionego masła, wanilia i 1 1/2 szklanki brązowego cukru, aż cukier się rozpuści.
Wlać do mieszaniny mąki i posypać pokrojone w kostkę jabłko do miski, jak również. Mieszaj, aż wszystko się zmiksuje. Łyżka do przygotowanej muffinki, napełniając kubki do góry.
W małej misce wymieszać 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/3 szklanki mąki i cynamonu.
Skropić w 2 łyżki roztopionego masła, podrzucając widelcem, aż dobrze wymieszane.
Posyp to na wierzch muffinek.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy lekko naciśnięte muffinki odrosną.