Muffinki Z Pączkami Z Dyni Glazurowane

Muffinki Z Pączkami Z Dyni Glazurowane
Glazurowane babeczki z pączkami z dyni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 361 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wanilię, masło, masło maślane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 14329 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Muffinki Z Pączkami Glazurowanymi, Muffinki Z Pączkami Glazurowanymi, oraz Muffinki Z Pączkami Jagodowymi Glazurowane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 12 standardowych kubków do muffinek z papierem do ciastek (lub masłem i mąką, jeśli nie używasz wkładek). w średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy. W małej misce ubij razem maślankę, wanilię i dynię puree.In duża miska, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i brązowy cukier, aż lekkie i puszyste. Beat w jajkach, jeden po drugim, skrobanie miski w razie potrzeby. Z mikserem na niskim, dodać mieszaninę dyni, następnie mieszaninę mąki i ubić, aby połączyć.Łyżka 1/3 szklanki ciasta do przygotowanej patelni, wypełniając kubki prawie pełne, i piec 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w środku muffin wychodzi czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(uniwersalne Zastosowanie Również)(uniwersalne Zastosowanie Również)
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Czerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik SpożywczyCzerwona, żółta I Zielona Pasta Lub Płynny Barwnik Spożywczy
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Wyjmij patelnię do stojaka chłodzącego i pozostaw babeczki do ostygnięcia na około 10 minut.W międzyczasie przygotuj glazurę, umieszczając cukier puder w średniej misce, powoli ubijaj mleko i wanilię, aż nie będzie grudek. Kontynuuj ubijanie, dodając puree z dyni, przyprawę i roztopione masło, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
3
Umieść warstwę wosku lub papieru pergaminowego pod regałem chłodzącym. Zanurz korony babeczek w glazurze, umieść babeczki z powrotem na stojaku chłodzącym i pozwól glazurze stwardnieć. W razie potrzeby zanurzyć po raz drugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile ChceszMięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)1 Szklanka Kawałków Do Pieczenia Toffi (takich Jak SKOR®)
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn