Muffinki z nadzieniem Maślankowo-ziołowym
Muffinki z maślanką i ziołami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Ten poranny posiłek ma 73 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, tymianek, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Muffinki z nadzieniem Maślankowo-ziołowym, Nadzienie z maślanki kukurydzianej i szałwii, oraz Farsz Ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
12-szklankową puszkę muffinów zalać sprayem do gotowania; odstawić na bok.
Rozgrzać masło w garnku 4 - do 5-ćwiartkowym na średnim ogniu, aż się stopi; dodać cebulę i kolejne 5 składników (przez pieprz). Gotować, aż zmięknie (około 5 minut), mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; gotować na średnim ogniu, aż grzyby będą miękkie i płyn odparuje (około 5 minut), dobrze mieszając.
Zdjąć garnek z ognia; pozostałe składniki wymieszać widelcem. Przykryć i odstawić 5 minut. Wymieszać łyżką farsz do 10 filiżanek przygotowanej muffinki w kopcach; piec na środku piekarnika, aż na wierzchu będzie złoty (około 25 minut).
Ostudzić w piekarniku co najmniej 15 minut; wyjąć z cyny.