Muffinki z masłem orzechowym i miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj babeczek z masłem orzechowym i miodem. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka proszku do pieczenia, mleko, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Masło orzechowe ciasto maślane miodowe z czekoladą-masło orzechowe Streusel, oraz Czekoladowe muffinki z masłem orzechowym z lukrem orzechowym.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki, proszek do pieczenia i sól połączyć w misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć brązowy cukier, miód, i masło orzechowe w misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Do miodu dodać mleko, białka i jajko; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę miodu do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wilgotności. Ciasto łyżka do 16 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Na wierzch posypać równomiernie granulowanym cukrem.
Piec w temperaturze 400 przez 18 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjmij muffinki z patelni; umieść na stojaku z drutu.