Muffinki Z Masłem Orzechowym
Babeczki z masłem orzechowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 203 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzeszków ziemnych, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Czekoladowe muffinki z masłem orzechowym z lukrem orzechowym, oraz Muffinki z masłem orzechowym Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Dodać masło orzechowe i połączyć z nożem do ciasta lub 2 widelce, aż osiągnie grubą, kruchą konsystencję. Wymieszać z mlekiem, jajkiem i masłem. Przykryj nieprzywierającą patelnię muffin sprayem do gotowania. Napełnij każdy kubek muffin o pełne z ciasta. Równomiernie posypać posiekane orzeszki ziemne na każdym.
Piec 15 do 20 minut lub do jasnego złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu.