Muffinki Z Jagodami

Muffinki Z Jagodami
Babeczki z jagodami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 172 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Muffinki Z Jagodami, Muffinki Z Jagodami, oraz Muffinki Z Jagodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar lub linia muffin pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, biały i brązowy cukier, sól i proszek do pieczenia. Wymieszać z olejem, jajkami i mlekiem, aż dobrze się wymieszają i pozostanie bardzo niewiele grudek. Delikatnie złóż jagody, uważając, aby ich nie rozgnieść. Napełnij puszki muffin 2/3 pełne, lub nieco więcej dla większej góry muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na okruchy polewa, wymieszać mąkę, zmiękczone masło, cynamon, i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Na każdą muffinkę ułożyć niewielką ilość.
5
Babeczki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 20-30 minut lub do momentu, aż Drewniany szaszłyk przebity w środku wyjdzie czysty i suchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn