Muffinki z ciasta marchewkowego to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Udaj się do sklepu i podnieś sól, olej roślinny, ananas w soku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zdrowe muffiny marchewkowe jabłkowe {vel muffiny z ciasta marchewkowego}, Muffinki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Muffinki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 15 regularnych kubków muffin; spryskaj papierowe kubki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól i cynamon; dobrze wymieszać w środku mieszaniny. W średniej misce, ananas wymieszać, olej, jajka, białka i wanilia z trzepaczką; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do zwilżenia. Złóż marchew, pekan i rodzynki. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Białka Jaj
Ananas
Cynamon
Marchew
Rodzynki
Wanilia
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Piec 22 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących.