Muffinki szynkowo-Szwajcarskie
Babeczki z szynką i Szwajcarką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz jajko, masło, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Muffinki Z Serem Szwajcarskim, Kiełbasa Swiss Muffins, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 3 do 5 minut lub do miękkości.
Połączyć pieczenia mix i pół sera w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszać mleko, musztardę Dijon i jajko, dobrze mieszając; dodać do mieszaniny serów, mieszając do zwilżenia. Wymieszać z cebulą i szynką. Łyżka do lekko natłuszczonych patelni do muffinów, wypełniając dwie trzecie pełne.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
W razie potrzeby posypać makiem.
Piec w 425 przez 18 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na 2 do 3 minut przed wyjęciem z patelni.
Uwaga: w razie potrzeby można zastąpić Patelnie mini muffin zwykłymi patelniami.
Piec w temperaturze 425 przez 14 minut lub do złotego koloru. Robi 2 i pół tuzina mini babeczek.