Muffinki Owsiane Z Ciemnej Czekolady

Muffinki Owsiane Z Ciemnej Czekolady
Muffinki owsiane z ciemnej czekolady to bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jak woda, żywność dla dzieci śliwki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gorzka czekolada, czekoladowe ciasteczka owsiane z rumianym masłem, Płatki Owsiane Z Dyni W Ciemnej Czekoladzie, oraz Ciasteczka Owsiane Z Gorzkiej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Linia 12 Muffin kubki z folii lub papieru wkładki lub po prostu spryskać sprayem do pieczenia.Zmielić płatki owsiane w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól i pulse do wymieszania. Otwórz procesor i dodaj gorącą wodę (lub kawę), mus jabłkowy, białka, jogurt, cukier (lub Fibrelle), ekstrakt z wanilii i czekolady (jeśli używasz). Proces aż dobrze wymieszany, zatrzymując się, aby zeskrobać boki procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z CzekoladyEkstrakt Z Czekolady
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wyjąć górną część procesora i wymieszać z kawałkami czekolady (lub wlać mieszaninę do miski, jeśli jest to dla ciebie łatwiejsze) podzielić mieszaninę między 12 filiżanek muffinek — powinno dojść prawie do góry. Włóż do piekarnika, Ustaw timer na 18 minut.Natychmiast zmniejszyć ciepło do 350 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec w temperaturze 350 przez 18 minut lub aż muffinki pojawią się zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ostudzić i ustawić w filiżankach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn