Truskawkowe muffinki owsiane to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 602 fanów. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 40 minut. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie), Muffinki truskawkowo-bananowe Quinoa (zawiera 12 muffinek; całkowity koszt za muffinkę: 0,30 zł), oraz Wyznanie #131: mam Fetysz pieczenia truskawek ... zdrowe pieczone muffinki Truskawkowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smarować i mąki muffin pan, lub użyć wkładki papierowe. W małej misce, połączyć owies i maślankę, i odstawić 5 minut. W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
2
W dużej misce ubić razem jajko, olej, brązowy cukier i wanilię. Mieszamy w mieszaninie owsianej. Wymieszać mieszaninę mąki, tylko do zwilżenia. Złożyć truskawki. Napełnij kubki muffin 2/3 do 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Brązowy Cukier
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.