Muffinki Owocowe / Orzechowe Bez Cukru

Muffinki Owocowe / Orzechowe Bez Cukru
Bezcukrowe babeczki owocowe/orzechowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka ekstraktu wanillanowego, śliwek, orzechów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Z Orzechami Owocowymi Bez Cukru, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Parfaity z owoców tropikalnych z biczem z orzechów waniliowych dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W rondelku połącz daktyle, rodzynki, śliwki i wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut. Dodaj masło i sól. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
DaktyleDaktyle
śliwkaśliwka
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj pozostałe składniki do owoców; mieszaj, aż suche składniki zostaną zwilżone. Przełóż łyżkę do natłuszczonych patelni mini-muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
3
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut (w razie potrzeby piec w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. pieczenia przez 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn