Muffinki Morelowo-Owsiane
Morelowo-owsiane muffinki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 254 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mleko, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Morelowe Muffinki Owsiane, Muffinki Owsiane Maple Apricot, oraz Morelowe Muffinki Z Płatkami Owsianymi Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 6 regularnych kubków muffin ze skracaniem lub sprayem do gotowania lub linią z papierowymi kubkami do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki owsa, proszek do pieczenia i sól. W małej misce wymieszać brązowy cukier, mleko, olej, wanilię i jajko widelcem lub wire trzepaczką do wymieszania. Mieszaj mieszaninę mleka w mieszaninę mąki, aż mąka zostanie zwilżona. Złożyć w morele. Podzielić równomiernie między kubki muffin.
Posypać każdy z około 1/2 łyżeczki owsa.
Piec 23 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Podawać na ciepło lub chłodno.