Muffinki marchewkowo-piernikowe z żurawiną
Muffinki marchewkowo-piernikowe z żurawiną to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oleju roślinnego, brązowego cukru, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Piernikowe ciasteczka kruche z żurawiną, Piernik do góry nogami z żurawiną i ananasem, oraz Makaron Z Piernika Pomarańczowego Z Suszoną Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i ułóż muffinki z papierowymi wkładkami. Alternatywnie, spray 5 calowe patelnie z pieczenia sprayu. Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, imbir, goździki i sól przesiać, a następnie wymieszać z tartą marchewką.
Wymieszać razem brązowy cukier, cukier, melasę, jajka, jogurt, olej i wanilię.
Dodać mieszaninę marchew / mąka i mieszać tylko do wszystkich składników są połączone. Napełnij babeczki lub bochenki pełne i piecz, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 10 minut dla mini babeczek, 15 minut dla standardowych babeczek i 30 minut dla 5-calowej patelni bochenkowej.